Publicitat
Esports

Marc Otero durà a terme demà el seu repte de córrer una marató a Matadepera

L’atleta matadeperenc Marc Otero s’ha plantejat un repte personal que durà a terme aquest diumenge a partir de dos quarts de nou del matí a Matadepera. Es tracta de córrer una marató. En haver-se anul·lat les competicions atlètiques a causa de la pandèmia de la Covid, el corredor matadeperenc durà a terme demà una marató completa en un circuit que transcorrerà pel nucli de Matadepera. La seva idea és completar els 42 quilòmetres i 195 metres al voltant del poble, acompanyat per altres atletes que faran relleus cada mitja hora per anar-li marcant el ritme. El seu objectiu és signar un temps de 2 hores i 40 minuts.

La meta estarà situada al pavelló municipal Primer d’Octubre. Cada cop que hi passi hi haurà un canvi de llebre. Alguns dels atletes que l’acompanyaran en aquest repte personal són: Marc Garcia, Jordi Cruz, Frederic Borrell, Pere Ordóñez, Joan Trabal i Llorenç Esteve. El circuit constarà de cinc voltes i una de més curta. Començarà al pavelló, passarà per la plaça de l’Olivera, seguirà fins a l’Escola Joan Torredemer, recorrerà el carrer Verge de Montserrat, continuarà pel carrer de Sant Llorenç fins a l’antiga caserna de la Guàrdia Civil i girarà pel carrer de la Ginesta fins al camp de golf municipal, des d’on pujarà pel carrer d’Àngel Guimerà. Otero enfronta el repte "com un acte reivindicatiu i solidari per rendir homenatge a la gent que ha patit i segueix patint la Covid". El matadeperenc tenia previst prendre part el diumenge 29 a la Marató de San Sebastián, que ha estat cancel·lada.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top