Publicitat
Esports

Derbi a las semifinals de la Copa Catalunya de waterpolo

Ricard Alarcón, capità del CN Terrassa. / Lluís Clotet

La piscina de Can Llong a Sabadell serà l’escenari aquest divendres (20.45 hores) del partit de semifinals de la Copa Catalunya en categoria masculina que enfrontarà el CN Sabadell i el CN Terrassa. Tot i que estava prevista una eliminatòria a doble partit, finalment l’accés a la final es decidirà en format a partit únic.

Tant el CN Terrassa, que va eliminar el CN Sant Andreu en els quarts de final, com el Sabadell, que va desfer-se del CN Catalunya, arriben a la cita després d’haver caigut en les semifinals del “play-off” pel títol de la Divisió d’Honor. El Barceloneta ja té plaça per aquesta final de la Copa Catalunya. Un cop finalitzada la participació en les competicions estatals, el tècnic Dídac Cobacho farà una convocatòria integrada per vuit jugadors del primer equip i cinc jugadors juvenils que encara estan competint a la Lliga Catalana.

Enguany, s’han disputat dos derbis vallesans. En el primer, a Can Llong, es va registrar un empat a onze. En el segon, a Terrassa, els egarencs van guanyar per 16 a 14.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top