Publicitat
Esports

Cuesta ja planifica un Terrassa més professional

Jordi Cuesta dibuixa un Terrassa a Segona RFEF amb capacitat per consolidar-se a la nova categoria.

El president del Terrassa, a l'esquerra, amb el segon accionista del club, Konstantinos Tsakiris / Nebridi Aróztegui

El president del Terrassa FC, Jordi Cuesta, ja treballa en la planificació de la pròxima temporada a Segona Divisió RFEF. Poques hores després d’obtenir l’ascens a aquesta categoria i desbordat per l’allau de felicitacions, personals i col·lectives rebudes, el màxim responsable de l’entitat egarenca dibuixa un llibre de ruta amb conceptes molt clars: aposta per una major professionalització de la plantilla, aspira a consolidar el primer equip a la nova categoria, vol mantenir l’actual direcció esportiva i considera que la millor opció per jugar en la temporada de l’exili del Camp Olímpic al nou camp de Les Fonts.

“Tenim molta feina al davant”, manifesta el president egarenc. “El nostre principal objectiu ha de ser construir un projecte que ens permeti consolidar-nos a la categoria per aspirar a seguir pujant posteriorment. Primer cal assimilar la nova realitat sense deixar de ser ambiciosos.” Cuesta recorda que la temporada no serà senzilla a conseqüència de la marxa temporal de l’Olímpic, que ha de ser remodelat de cara al Mundial femení de hockey de 2022. “Econòmicament serà un any complicat perquè no podrem tenir els mateixos ingressos. Però tenim garanties per poder fer front al que necessitem.” En aquesta direcció, la col·laboració de l’empresari grec Konstantinos Tsakiris està garantida.

Un dels punts importants a resoldre es refereix al camp on jugarà el Terrassa. El president considera que marxar de la ciutat seria molt negatiu (s’havien valorat opcions en poblacions properes i fins i tot a la ciutat esportiva de l’Espanyol) i creu que l’alternativa de jugar al nou camp de Les Fonts és la més adequada. “Estem parlant de jugar en una gespa nova i en unes dimensions semblants a les de l’Olímpic. Faltaria resoldre el tema dels vestidors i de les graderies supletòries, però creiem que l’Ajuntament ens ajudarà per dotar el camp de les condicions necessàries.” El Terrassa continua sense considerar la possibilitat de traslladar-se al camp del San Cristóbal.

Noms propis
Quan a noms propis, Jordi Cuesta dona per renovat el director esportiu, Miquel Ezequiel. “Amb un ascens a la butxaca penso que és un tema tancat, s’ha guanyat la continuïtat. No tinc cap dubte” En relació amb l’entrenador, Juanjo García, no és tan taxatiu en les seves afirmacions de futur. En tot cas, cal recordar que Juanjo García té contracte en vigor per una temporada més. “Hem de valorar el que ha fet. Té contracte i el més normal és que segueixi. Però hem de seure i parlar-ho.”

En clau de present, admet que disputar ara el “play off” esdevé “una situació estranya” i fins i tot confia que hi hagi un replantejament per part de la Federació. “Seria més just que disputés la promoció el Manresa. Però si hem de jugar, ho farem amb el màxim interès per guanyar-lo.”

Cuesta sap que els estaments federatius han de donar oficialitat a l’ascens del Terrassa, que ocuparia la plaça del Vilafranca a Segona Divisió RFEF, però ni li passa pel cap un canvi d’escenari. “Vaig parlar amb el president de la Federació Catalana i ens va ratificar que si no pujava el Vilafranca, la plaça li corresponia al Terrassa. Confio en la seva paraula i en aquest sentit no tenim cap preocupació. Hem treballat molt per arribar fins aquí i tota la família del Terrassa es mereix aquest èxit i gaudir del moment de forma plena.”

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Cuesta ja planifica un Terrassa més professional
To Top