Publicitat
Esports

Presenten l’Associació Europea de Clubs de Hockey

Els clubs d’Espanya, Països Baixos, Bèlgica, Alemanya i Àustria uneixen esforços per donar importància a les competicions domèstiques

Leandro Martínez-Zurita, president de l'Associació Europea de Clubs de Hockey

Els clubs de hockey europeus han formalitzat una aliança internacional, l’Associació Europea de Clubs de Hockey (EHCO), per tal de representar conjuntament els seus interessos davant de la Federació Internacional (FIH) i la Federació Europea (EHF). Els principals clubs d’Espanya, els Països Baixos, Bèlgica, Alemanya i Àustria han escollit com a president el representant de l’RC Polo de Barcelona Leandro Martínez-Zurita. L’EHCO es presentarà dijous vinent a les 18 hores en una roda de premsa virtual.

Aquesta nova associació ha d’esdevenir un vehicle de comunicació per als principals clubs europeus, El seu objectiu serà assegurar els calendaris de les Lligues europees i l’actual format de hockey 11 davant de competicions com l’FIH Pro League i el format de hockey 5 de la Federació Internacional. Les propostes de l’EHCO es tracten prèviament a l’Associació Espanyola de Clubs, una entitat creada el passat mes de desembre a València durant la Copa del Rei i de la Reina i de la que formen part els clubs que que competeixen en les Divisions d’Honor masculina i femenina.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top