Publicitat
Esports

L’Atlètic no jugarà la propera EHL

Només el Club de Campo té plaça assegurada

L'Atlètic Terrassa no podrà tornar a lluitar pel títol

Hores d’ara, l’Atlètic Terrassa no podrà optar al títol de la propera Euro Hockey League, competició de la qual n’és el vigent subcampió. Segons l’actual rànquing internacional, a Espanya li pertoca una sola plaça d’EHL, la que ocuparà el Club de Campo com a campió de Lliga. El format de l’EHL 2021-2022 serà d’una sola fase de 12 equips, que es jugarà als Països Baixos per Setmana Santa. Hi seran els nou primers classificats de les principals Lligues europees i els tres millors segons. Per rànquing, les places són ara per ara per a Països Baixos, Alemanya i Bèlgica. Espanya ocupa ara la quarta posició. L’Atlètic jugaria una EHL Cup en les mateixes dates, sense opció a títol. Si al novembre, Espanya supera Bèlgica en el rànquing, l’Atlètic podria entrar, llavors sí, entre els 12 aspirants i fins i tot el Club Egara podria arribar a jugar l’EHL Cup com a campió de la Copa del Rei si s’assignés una tercera plaça al hockey espanyol. Es tracta d’una opció, però, força remota.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
L’Atlètic no jugarà la propera EHL
To Top