Publicitat
Esports

Roc Oliva causa baixa a l’Europeu de hockey per motius personals

El seu company del Polo Marc Miralles ocupa el seu lloc a la llista de Soyez

El terrassenc Roc Oliva no disputarà l'Europeu d'Amstelveen.

El jugador terrassenc Roc Oliva serà baixa al Campionat d’Europa de hockey que començarà el proper divendres 4 de juny a Amstelveen (Països Baixos) per motius personals. Oliva ja es va perdre el doble enfrontament de la Pro League contra la Gran Bretanya disputat a Londres. La seva plaça l’ocuparà un dels dos jugadors suplents, el terrassenc Marc Miralles, company seu al Polo. Com a jugadors reserva hi haurà ara els terrassencs Marc Recasens (Club Egara) i Albert Beltrán (Atlètic). Aquest últim s’havia quedat fora de la llista. Deu dels divuits convocats i els dos reserves continuen sent terrassencs.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top