Publicitat
Esports

Nacho Castro es va entrevistar amb Tsakiris a Atenes

El Terrassa FC encara no té entrenador. Però Nacho Castro va parlar a Atenes amb Konstantinos Tsakiris

El tècnic asturià Nacho Castro / FC Andorra
Publicitat

El Terrassa FC continua sense tenir entrenador per a la pròxima temporada. Encara es manté obert el procés per escollir el tècnic que la pròxima temporada ocuparà la banqueta del conjunt egarenc. La llista de candidats és extensa: Nacho Castro, Jose Solivelles, Ferran Costa, Jordi López, Mario Gibanel, Gerard Albadalejo i Iván Gómez. El club no vol precipitar-se a l’hora de decidir el substitut de Juanjo García en la temporada de l’estrena a la Segona Divisió RFEF. En tot cas, aquesta setmana s’ha viscut un capítol curiós al respecte i que por ser indicador de les preferències existents en la comissió esportiva. I és el referit al viatge que ha fet a Atenes el tècnic Nacho Castro, per mantenir una entrevista amb l’empresari grec Konstantinos Tsakiris, segon màxim accionista de l’entitat i una de les persones que decidirà qui seu a la banqueta terrassista.

Tsakiris tenia interès a conèixer en persona un candidat molt ben valorat en el club i el seu projecte esportiu. Malgrat que el viatge es volia mantenir en estricte secret, una filmació de la ciutat d’Atenes en el compte d’Instagram de Nacho Castro va aixecar el tema. El dubte ara és si aquesta trobada pot ser indicadora de les intencions de futur del club.

Publicitat
Nacho Castro es va entrevistar amb Tsakiris a Atenes
To Top