Publicitat
Esports

Aythami Perera ja és jugador del Terrassa FC

El davanter canari arriba procedent de l’Unionistas Salamanca

El Terrassa FC ha tancat el fitxatge del davanter canari de 26 anys Ahytami Perera, que arriba procedent de l’Unionistas Salamanca. Amb aquest equip ha fet dos gols en el darrer exercici. En l’anterior va anotar 6 a Segona “B” amb l’Internacional de Madrid al que va arribar avalat pels 24 gols que havia fet al Compostela, a Tercera Divisió. El club egarenc confia en la capacitat ofensiva d’aquest jugador, que arriba amb el propòsit de cobrir la sortida de Sergi Arranz, que la pròxima temporada jugarà a l’Olot. El Terrassa ja havia fitxat per aquesta demarcació de davanter centre Carlos Martínez, de la Pobla de Mafumet.

Publicitat
Aythami Perera ja és jugador del Terrassa FC
To Top