Publicitat
Esports

L’Atlètic s’imposa 3-1 el Club de Campo i l’Egara empata a dos al camp del Jolaseta

Els del Pla del Bon Aire segueixen sense guanyar i són penúltims

Els jugadors de l'Atlètic, celebrant el segon gol de Pau Cunill / Lluís Clotet

Cara i creu per als dos representants terrassencs de la lliga de Divisió d’Honor masculina. En el duel més atractiu de la jornada, l’Atlètic s’ha imposat a Can Salas per 3 gols a 1 al líder i vigent campió de lliga, el Club de Campo.

Els de Xero Gasol es van mostrar molt superiors en aquesta reedició de la passada final de la lliga. Pau Cunill ha anotat els dos penals-córner que ha llançat als minuts 11 i 45. Arnau Pérez ha fet el tercer gol al minut 54 i a les acaballes, Quique González de Castejón ha aprofitat un rebot de penal per fer el 3 a 1 definitiu.

A la part baixa de la taula, el Club Egara no ha pogut passar de l’empat a dos al camp del Jolaseta i segueix sense conèixer la victòria a la lliga quan s’han disputat ja set jornades. Al minut 11, Pere Amat ha posat per davant els jugadors de Ramon Sala, però Diego Arana ha empatat de penal-córner abans de tancar el segon acte. A l’inici del tercer, Nacho Prat ha fet l’1 a 2 de penal, però quan faltaven només dos minuts, el capità dels de Getxo, el terrassenc Marc Salvatella ha establert el 2 a 2 definitiu.

Quan falten només dues jornades per tancar la primera volta, el Club Egara està momentàniament fora de les posicions que permeten jugar la Copa. És penúltim amb els mateixos 3 punts que el seu rival d’avui, el Jolaseta, mentre que l’Atlètic s’ha situat segon amb 16 punts, a un del Polo, que s’ha imposat avui per 3 a 1 el Sardinero.

Diumenge, l’Atlètic rebrà en la penúltima jornada de la primera volta el Complutense (12.30, Teledeporte) i l’Egara visitarà a les 13 hores el Tenis de Santander.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top