Publicitat
Esports

José Enrique canvia el Granollers per la Fundació Grama

El davanter sabadellenc pertany al Terrassa FC i està cedit

José Enrique, al Camp Olímpic / Juanma Medina - Terrassa FC

El davanter José Enrique Carrasco, que pertany al Terrassa FC, ha deixat la disciplina del Granollers, on estava cedit pel club egarenc, per incorporar-se a la Fundació Grama, equip que també milita a la Tercera Divisió. El futbolista sabadellenc havia tingut un bon inici de temporada en el conjunt del Vallès Oriental, però havia anat perdent protagonisme en les darreres jornades. En el conjunt de Santa Coloma de Gramenet confia a disposar de més minuts.

Al principi d’aquesta temporada, el Terrassa FC va cedir al Granollers els futbolistes Joel Luna, Marc Muñoz i José Enrique. Dels tres, només Marc Muñoz continua a la plantilla vallesana. Joel Luna ja havia abandonat l’equip abans i actualment està jugant en el Rubí. Aquests tres jugadors van formar part de la primera plantilla del Terrassa FC la temporada anterior i tenen contracte amb el club egarenc per aquesta temporada i la següent.

Publicitat
José Enrique canvia el Granollers per la Fundació Grama
To Top