Publicitat
Esports

L’Estadi Olímpic acollirà quatre partits de la Pro League al juny

Els de Max Caldas jugaran contra Sud-àfrica i les d’Adrian Lock davant de la Xina els dies 4 i 5 de juny

Aspecte actual de l'Olímpic / NEBRIDI ARÓZTEGUI

Un mes abans de l’inici de la Copa del Món femenina de hockey que tindrà Terrassa com a seu principal, l’Estadi Olímpic de Terrassa acollirà quatre partits de l’FIH Pro League masculina i femenina amb participació de les dues seleccions espanyoles.

Serà concretament el dissabte 4 i el diumenge 5 de juny, poc abans de l’inici del Mundial. Aquell cap de setmana, el combinat que prepara Max Caldas s’enfrontarà a Sud-àfrica a les 19 hores (els dos dies), mentre que les noies d’Adrian Lock jugaran a les 21.30 hores, també dissabte i diumenge, contra la Xina. Serà una bona prova de foc per posar a prova l’Olímpic, que haurà acabat setmanes abans els seus treballs de remodelació.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top