Publicitat
Esports

Els seients vermells ja llueixen a l’Estadi Olímpic

També s’han iniciat els treballs a l’àrea de l’aparcament del gol nord

La tribuna de l'Estadi Olímpic, amb els primers seients vermells ja instal·lats / Nebridi Aróztegui

Aquesta setmana s’ha iniciat la instal·lació dels nous seients de color vermell de l’Estadi Olímpic de Terrassa, que acollirà el Mundial de hockey en categoria femenina entre l’1 i el 17 de juliol. Les obres de remodelació de la instal·lació egarenca han entrat en la seva fase final i entre les actuacions que es portaran a terme en les pròximes setmanes destaquen dues de les de major impacte visual. Per una part la substitució dels antics seients grisos que es van instal·lar als Jocs Olímpics del 92 i per l’altra la instal·lació de la gespa artificial, de color blau, per a la disputa d’aquesta competició. Cal recordar que un cop finalitzi el Mundial, la gespa es traslladarà a l’Estadi Martí Colomer, també a l’Àrea Olímpica, mentre que a l’estadi se’l dotarà d’una superfície sintètica per a la disputa de partits de futbol. Aquesta operació encara no té calendari d’actuació i obligarà els equips del Terrassa FC a començar la temporada lluny de casa.

Les màquines també treballes en el gol nord de l’estadi / Nebridi Aróztegui

A més de la substitució dels seients de l’estadi, també s’han iniciat els treballs d’adequació de la zona de l’aparcament situat al gol nord. S’ha aixecat tot el paviment i en les pròximes setmanes no es podrà utilitzar aquesta àrea. Un dels elements que serà també eliminat en aquest gol nord seran els vestidors que feien servir els equips de futbol formatiu del Terrassa FC. Les actuacions de reforma de les zones exteriors de la instal·lació afectaran durant aquestes setmanes la zona del gol sud, el que toca a l’avinguda de l’Abat Marcet.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Els seients vermells ja llueixen a l’Estadi Olímpic
To Top