Publicitat
Esports

El somni dels jugadors més veterans del San Cristobal

El San Cristóbal ha estat una de les grans sensacions de la lliga. I els seus jugadors més veterans volen coronar un gran any

Amantini, a l’esquerra, i Óscar Sierra, segon per la dreta, celebren un gol / Lluís Clotet

Combinar joventut i veterania acostuma a representar un bon còctel en qualsevol col·lectiu esportiu. I en el CP San Cristóbal aquesta aposta ha tingut un resultat excepcional. El tècnic Oliver Ballabriga ha aconseguit format un bloc sòlid que ara es prepara per competir en el “play off” d’ascens amb l’objectiu d’obtenir l’èxit més gran de la història de l’entitat de Ca n’Anglada. El diumenge s’inicia el camí cap a aquest propòsit amb la primera eliminatòria de la promoció contra el Girona “B” al camp municipal de Can Rosés a Rubí.

Óscar Sierra (40 anys), Pablo Amantini (37) i David López (35) són els futbolistes més veterans de la plantilla parroquial. Tres jugadors amb un important recorregut, amb experiències anteriors en promocions i molts partits en el seu carnet d’identitat però amb la il·lusió intacta per complir el somni de portar el San Cristóbal a la Segona Divisió RFEF. I sense plans de retirada en cap dels tres casos. “A tots els altres equips del “play-off” els hem guanyat a la lliga. Això ens dona confiança perquè podem tornar-ho a fer”, diu David López, un defensa que ha jugat dues promocions amb el Terrassa FC i una amb l’Europa i que va arribar al San Cristóbal aquesta temporada quan ja havia anunciat la seva retirada. “És un regal que m’ha donat el futbol. I el vull aprofitar. Ha valgut molt la pena aquest any.”

David López en una acció defensiva / Alberto Tallón

Óscar Sierra és el jugador més veterà de la categoria. Ha ascendit amb l’Hospitalet, Prat i Sabadell. Però diu que té més il·lusió que ningú. “Visc aquesta promoció com si fos la primera. Ningú pensava al principi de temporada que podíem arribar fins aquí. I ara anem a totes. És un moment màgic que vull gaudir.” Arrossega unes molèsties musculars, però no es vol perdre el partit.
Pablo Amantini també ha lliurat mil batalles en els camps de futbol. Ha jugat sis fases d’ascens i va pujar de categoria, a Segona “B”, amb el Llagostera. Ho va fer superant una eliminatòria, ja que havien estat campions de grup. “Aquest equip em recorda molt a aquell Llagostera. Hi ha un grup molt bo, en el qual tothom aporta. El que juga ho fa a un bon nivell i el que es queda fora també li dona coses al grup. Per això, confio molt en el que som i soc optimista en aquest “play-off”. Costa molt guanyar-nos.”

La força del col·lectiu

Aquest valor col·lectiu de l’equip és destacat per tots com la principal força del San Cristóbal. “En aquest equip he après a ser suplent”, explica David López. “I sent suplent, em sento important. Tots hem tingut el nostre moment i no he vist ni una mala cara quan algú s’ha quedat fora de l’equip. Tots tenim la sensació de formar part del grup.”

“Fa molts anys que jugo a futbol i això no m’ha passat massa vegades”, comenta al respecte Amantin, que va arribar a la plantilla amb la temporada iniciada, procedent del Manresa. “Els que no juguen són els que més sumen. A mi mateix m’ha passat aquest any.”

Amb aquesta fórmula, el San Cristóbal ha construït una aposta fiable i ambiciosa que tindrà com a primera prova un Girona “B” contra el qual no ha perdut a la lliga (una victòria i un empat). “Som dos equips molt diferents i no serà senzill guanyar”, comenta Amantini. “Ara cada partit és una final en la qual només serveis guanyar. En un partit et jugues un any de feina”, diu Sierra. A David López li preocupa el terreny de joc del camp de Rubí, on ell ha jugat. “És un desastre. Només qui està dins sap com és d’incòmode.” La plantilla parroquial va entrenar dilluns a Can Rosés per tenir un primer contacte amb el camp.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El somni dels jugadors més veterans del San Cristobal
To Top