Publicitat
Esports

Vallès, Egara i Egara 1935 tenen l’ascens a la Divisió d’Honor “B” femenina a tocar

El Matadepera 88 masculí va caure als quarts de final

Dos equips del Club Egara aspiren a pujar a la categoria de plata del hockey espanyol

A la Divisió d’Honor “B” femenina hi pujaran un total de sis equips d’entre vuit candidats. El Club Egara ha presentat dos conjunts, però, en el millor dels casos, només un dels dos podrà ascendir. El tercer conjunt egarenc és el Vallès. La primera semifinal es disputarà entre divendres i diumenge a les instal·lacions valencianes de Beteró. El Club Egara s’enfrontarà, per sistema de lligueta, a Giner de los Ríos, Hocquet i la Universitat d’Alacant. La lligueta de la segona semifinal es jugarà també entre divendres i diuemnge a Can Salas, amb la participació de dos equips egarencs. El Vallès i l’Egara 1935 tindran com a rivals Xaloc i CH Maedrid Las Rozas.

Actualment, el Línia 22 és l’únic equip femení que hi ha a la Divisió d’Honor “B”. Molt probablement, la temporada vinent n’hi haurà dos més. Dels vuit participants en pugen sis de manera directa. A efectes pràctics, un dels dos equips de l’Egara no pot pujar, de manera que només un dels vuit participants en aquesta ronda de semifinals es quedarà sense ascens.

Punt final al somni del Matadepera 88

A la ronda de quarts de final de la fase d’ascens a la Divisió d’Honor masculina, el Matadepera 88 va caure eliminat. Els matadeperencs no podran aspirar enguany a l’ascens de categoria. El conjunt que entrena Miki Herreros va acabar en segona posició a la fase murciana amb els mateixos 5 punts que el líder, un Honigvogel, que és l’equip que s’ha acabat classificant per a les semifinals. El Matadepera 88 va golejar per 8 a 0 l’Albor i el Sazatón Santomera, però va empatar a 3 gols amb el Honigvogel. L'”average” particular estava empatat, però el particular se’l van endur els aragonesos per només dos gols de diferència (+18 per +16).

Entre divendres i diumenge es disputaran les semifinals de la fase pel títol i de la fase d’ascens. Al camp del Club de Campo Villa de Madrid lluitaran per l’ascens a la categoria de plata del hockey espanyol els següents quatre equips: Real Sociedad 1927, Honigvogel, CD Málaga 91 i l’Iluro de Mataró. A les instal·lacions gallegues de Mariñamansa lluitaran pel títol, però sense poder ascendir, Barrocanes, Carpesa, CH Madrid Las Rozas i CH Xaloc.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top