Publicitat
Esports

Frenada al cobriment de la pista de Can Jofresa

La renúncia de l’empresa constructora obliga a iniciar un nou procés de licitació

Les obres es van iniciar a l'octubre i es van aturar poc després

El projecte de cobriment de la pista exterior de Can Jofresa patirà un retard considerable, després que l’empresa adjudicatària, Construcciones Peña Mateos, hagi renunciat a l’obra. Ara caldrà fer una nova licitació i una posterior adjudicació dels treballs, un procés que allargarà els terminis previstos inicialment. Els treballs de cobriment de la pista es van iniciar el passat mes d’octubre i estava previst que la instal·lació pogués entrar en funcionament aquest pròxim mes de setembre. Després dels primers treballs executats, l’obra va quedar aturada pel sobrecost econòmic derivat de la pujada de preus dels materials de construcció i unes modificacions que es van introduir en el projecte inicial. L’Ajuntament va augmentar la dotació econòmica en uns 350.000 euros sobre el pressupost inicialment previst per no iniciar un procediment nou, però l’empresa ha renunciat a l’obra de forma definitiva.

De moment no s’ha establert un calendari definitiu. Però es calcula que el pavelló no estarà enllestit abans de finals de 2023. Aquest ajornament afectarà de forma considerable els plans de les entitats que utilitzen el pavelló de Can Jofresa, com són la JE Terrassa i l’Handbol Terrassa, que han portat algunes de les seves activitats a altres instal·lacions esportives de la ciutat i de la comarca. Aquest escenari s’haurà de mantenir en el futur. Els dos clubs feien servir la pista exterior per alguns dels seus equips, espai que van perdre quan van començar els treballs de construcció del nou pavelló cobert.

Activitat de qualitat

Aquest nou pavelló havia de permetre esponjar les activitats dels equips esportius d’aquests clubs, a causa de la saturació que existeix en el pavelló principal. El projecte contempla el cobriment de la pista exterior adjunta al pavelló, amb espais compartits com ara els vestidors. El projecte de cobriment de la pista annexa de Can Jofresa contempla el tancament de l’espai esportiu, la reforma del paviment de la pista de joc i la construcció d’una graderia amb capacitat per a 200 espectadors. També es reserva un espai per a la futura construcció de vestidors, que no formen part de la primera fase.

Aquest equipament ja havia estat aturat en el passat per diferents problemes, quan es projectava per acollir un centre d’alt rendiment destinat a l’esport del korfbal.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top