Publicitat
Esports

La segona plaça és ara l’objectiu

La selecció femenina ja només pensa en el partit contra Corea

Les jugadores de la selecció espanyola en el partit contra l’Argentina / Nebridi Aróztegui

La selecció espanyola femenina de hockey ja ha girat full de la derrota del diumenge contra l’Argentina en la segona jornada de la Copa del Món i mira el partit del dijous contra Corea amb l’objectiu d’obtenir la victòria.

“Abans del campionat ja vaig dir que ser primer de grup no era fonamental. Si ho haguéssim aconseguit estaria molt content, però la competició es pot gestionar de moltes maneres.” Així va reflexionar el seleccionador espanyol, Adrian Lock, després de la derrota per 1 a 4 contra l’Argentina en el segon partit del combinat estatal a la Copa del Món a Terrassa. El màxim responsable de la selecció no vol que s’entengui l’escenari actual com a decebedor i està convençut que la primera derrota del torneig no tindrà conseqüències anímiques en les seves jugadores. “A la darrera Copa del Món només vam guanyar un partit a la primera fase i ens vam penjar la medalla de bronze. Això encara és molt llarg.”

Obtenir el primer lloc del grup a la primera fase estalvia una ronda a l’equip guanyador, que passa de forma directa als quarts de final. Els classificats en segon i tercer lloc disputen una ronda de vuitens. “Igual és millor no aturar-te i no perdre el ritme de partits”, comenta Lock al respecte.
A la selecció tota l’atenció ja està posada en el partit d’aquest dijous contra Corea, a partir de les 21.30 hores a l’Estadi Olímpic. Un partit important de cara als encreuaments de la següent ronda, on espera un equip procedent del grup “B” en el qual competeixen Anglaterra, Índia, Nova Zelanda i la Xina. Espanya vol finalitzar la primera fase en la segona posició del seu grup i recuperar les bones sensacions de l’estrena contra el Canadà. Un empat seria suficient per ser segones, però en el combinat espanyol només es pensa en la victòria. Les coreanes han de guanyar per poder prendre-li la segona plaça a les espanyoles. I els antecedents no li són favorables.

Espanya ha mostrat una notable superioritat sobre Corea del Sud en els darrers temps. Al darrer Preolímpic la va derrotar en dues ocasions i la va deixar fora dels Jocs de Tòquio. De fet, la selecció espanyola no ha perdut cap partit contra les coreanes en els seus darrers sis enfrontaments. El balanç és de cinc victòries d’Espanya i un empat.

Un altre factor que pot esdevenir clau és l’ambiental. No s’espera una entrada com la del diumenge amb l’Argentina, però sí una bona afluència de públic donada la importància del partit. Cal recordar que en el primer encontre, unes 3.000 persones van donar suport a la selecció espanyola femenina.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top