Publicitat
Esports

Jordi López: “Ens queden encara molts conceptes per treballar”

A la cinquena  jornada de lliga, el 2 d’octubre, el Terrassa FC visitarà el Congost per enfrontar-se al conjunt que entrena Ferran Costa

Jordi López, entrenador del Terrassa FC

L’entrenador del Terrassa FC, Jordi López, es mostra molt satisfet d’haver aconseguit guanyar diumenge al municipal del Guinardó el Torneig d’Històrics, el segon que hi ha a les vitrines del Terrassa FC. Tot i això, contextualitza el triomf. “Sempre vols guanyar, però hem de ser conscients que és pretemporada i només portem dues setmanes de rodatge. Hem de continuar acumulant minuts, fent proves i anar mirant encara moltes coses”, assenyala el tècnic.

Assegura, però que “guanyar un torneig com els Històrics reforça el treball que estem fent i genera molta il·lusió”. I extreu conclusions positives. “No ens han marcat cap gol. Així i tot, ens queda molt per treballar a nivell de conceptes. És important, però, que ja a aquestes alçades l’equip hagi demostrat que sap competir. Ser sòlids i capaços de guanyar és important. Reforça la nostra idea”, comenta.

Pel que la a la final davant del Manresa, el preparador terrassista assenyala: “El Manresa és un rival molt competitiu. Segur que donarà molta guerra a la categoria. El partit ha servit a tots dos equips per a posar-nos a prova”.

Jose Ortega, MVP dels Històrics

Jose Ortega, durant el partit davant de la Montañesa / HISTÒRICS

Per la seva banda, el porter Jose Ortega, escollit MVP del torneig, comenta: “Marxem molt contents d’haver guanyat el títol. Pel que fa al meu premi, marxo molt agraït. He tingut sensacions molt bones”, explica el porter, decisiu a la tanda de final de les semifinals davant de la UE Sants. “A la segona part vam fer un pas endavant i Jordi Cano ens ha acabat donant la victòria i el torneig. Marxem amb molt bones sensacions”.

De fet, a la cinquena  jornada de lliga, el 2 d’octubre, el Terrassa FC visitarà el Congost per enfrontar-se al conjunt que entrena Ferran Costa.

Per la seva banda, el tècnic del CE Manresa, Ferran Costa, assenyala: “Li donem molt valor al fet d’haver arribat fins aquí. Ha estat una setmana molt exigent, però és molt més enriquidor competir que entrenar”. I afegeix: “Vull felicitar el Terrassa, que ha demostrat que és un gran equip”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top