Publicitat
Esports

Cuesta confia en una reacció immediata del Terrassa FC

El president del club egarenc mostra tota la seva confiança en l’entrenador

El president del Terrassa FC, Jordi Cuesta, manté un discurs optimista / Nebridi Aróztegui

Penúltim classificat amb el mateixos punts que el cuer és el balanç del Terrassa FC després de les cinc primeres jornades de lliga. El conjunt de Jordi López només ha estat capaç de sumar dos punts i encara no coneix la victòria. Un escenari inesperat per a un consell d’administració que havia situat el llistó de l’exigència molt alt aquesta temporada, amb el “play-off” d’ascens com a objectiu prioritari. Malgrat aquesta decebedora realitat, en els òrgans directius es manté un discurs de prudència i de confiança vers el treball del cos tècnic i de la plantilla, sense encendre encara les llums d’alarma.

“L’entrenador té la nostra confiança al cent per cent. No ens hem plantejat cap canvi, ho puc assegurar”, explica el president del club egarenc, Jordi Cuesta, quan se’l qüestiona en relació amb un tema recurrent quan els resultats esportius no arriben. “No tenim cap pla “B”, només tenim un pla “A” que és Jordi López encara que en el futbol tot té un límit. Però insisteixo en el fet que ni ens plantegen un escenari de canvi.”

Cuesta pensa que els tres pròxims partits a casa, un de Copa Federació i dos de lliga, marcaran un canvi de tendència. “Espero que aquests partits signifiquin una millora en els resultats. Jo confio que capgirarem la situació, perquè l’equip no està jugant tant malament com per estar en la situació en la qual es troba. Sabem que no estem jugant com la temporada passada, però també és cert que la sort no la tenim de cara i que els partits s’han decidit per petits detalls. Encara no hem trobat el sistema més favorable, però es veuen detalls interessants que ens fan ser optimistes.”

Millorar

Tot i les paraules que alimenten un estat d’optimisme moderat, el president del Terrassa no amaga la seva decepció en un exercici en el qual ha dipositat moltes esperances. “Naturalment que estic preocupat. Aquest any hem fet un esforç econòmic gran i volem fer un pas endavant en tots els sentits. Però la realitat és la que és en aquests moments. I és millor que aquesta mala ratxa hagi arribat a principi de temporada que no més endavant.”

En la seva opinió, un dels factors que explica aquest mal començament de temporada seria l’arribada tardana d’alguns fitxatges i les lesions. “Ens ha faltat temps. I això es nota, sobretot, a la defensa. Hem encaixat molts gols i això penalitza.”

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Cuesta confia en una reacció immediata del Terrassa FC
To Top