Publicitat
Esports

El San Cristóbal canvia l’horari del pròxim partit a casa

Jugarà contra la Fundació Grama a les 5 de la tarda per coincidència amb el Terrassa FC

Terrassa FC i CP San Cristóbal coincidien en el mateix horari

El CP San Cristóbal jugarà contra la Fundació Grama el diumenge 4 de desembre a les 5 de la tarda. El canvi es fa per coincidència amb el Terrassa FC en aquella data, ja que el conjunt terrassista ha de jugar contra el Mallorca “B” a partir de les 12 del migdia, que és l’horari dels partits del conjunt parroquial al seu camp. Aquest és l’horari oficial per a tots els partits contra rivals balears a Segona Federació de cara a facilitar la seva tornada en el mateix dia del partit. Fins ara no s’havia produït cap coincidència en aquest sentit entre els dos equips, que han compartit el mateix camp des del mes de juliol de l’any passat. Aquest podria ser el darrer partit a Ca n’Anglada del Terrassa FC, ja que la tornada a l’Estadi Olímpic està prevista pel 18 de desembre contra el Prat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El San Cristóbal canvia l’horari del pròxim partit a casa
To Top