Publicitat
Esports

El Terrassa FC, a trencar la malastrugança balear

El conjunt egarenc visita aquest diumenge el camp del CD Ibiza Islas Pitiusas

Neeskens i Sergi Serrano, la imatge del bon moment egarenc / Nebridi Aróztegui

Cinc partits a les Illes Balears en les dues darreres temporades i només un punt ha sumat el Terrassa FC en aquests compromisos. Una mala ratxa que els egarencs aspiren a trencar aquest  diumenge (12 hores) davant un CD Ibiza Islas Pitiusas que va començar la temporada en el grup d’equips amb aspiracions, però que està lluny de les primeres posicions. A hores d’ara ocupa el dotzè lloc a un punt de la promoció de permanència i a dos del descens directe. Amb tres derrotes seguides, el conjunt dirigit per Raúl Garrido afronta aquest compromís amb la necessitat de no tornar a fallar. El club eivissenc ha preparat una festa posterior al partit per celebrar el seu desè aniversari.

“Trencar aquesta ratxa és un repte majúscul per a nosaltres”, comenta l’entrenador del Terrassa FC, Jordi López. “L’estadística diu que no ens van bé els partits a les Balears i això suposa una motivació extra. Ens esperem un partit molt complicat, perquè són un molt bon equip i la seva situació a la classificació no s’ajusta al seu potencial.” El tècnic no creu que hi hagi una raó que expliqui aquesta acumulació de resultats negatius a les Balears. “És un fet circumstancial.”

El Terrassa és la contraposició a la realitat del conjunt eivissenc. Fa sis jornades que no perd, amb un balanç de 14 punts de 18 possibles, només ha encaixat un gol en els quatre darrers partits i es troba a cinc punts de les places de “play-off” d’ascens.

Baixes

Jordi López té quatre baixes de cara a aquesta sortida. A les conegudes de Vivi, Adrià González i Fran, s’ha unit en aquesta ocasió Diego Garzón, amb una lesió muscular que es va produir el diumenge passat. Encara no s’ha donat a conèixer el diagnòstic, però el mateix tècnic ha explicat que estarà fora de l’equip algunes setmanes.

Una de les claus del bon moment del Terrassa és la millora defensiva de l’equip. Només ha rebut un gol en quatre jornades. I el porter Marcos Pérez admet que aquest fet és clau. “Si defensivament estàs bé, tens més opcions de puntuar. Som un equip molt difícil de batre en aquests moments.”

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El Terrassa FC, a trencar la malastrugança balear
To Top