Publicitat
Diners

La família Pujol compra el 100% de la empresa Idneo

La família Pujol, copropietària de Ficosa, va adquirir l’any passat al grup de components d’automoció el 100% de l’empresa tecnològica Idneo, anterior filial de la matexia Ficosa, segons fonts coneixedores de l’operació. Segons va públicar "Expansión" els nous propietaris de Idneo mantindran l’actual conseller delegat, Raúl Lucas, i el seu equip directiu. La propietat d’Idneo estava repartida entre la família Pujol i Panasonic, com succeeix en el grup Ficosa, on els Pujol tenen el 31% de la propietat i el 69% restant recau sobre Panasonic. Amb seu a Mollet del Vallès (Barcelona) i oficines en Silicon Valley (els Estats Units) i Màlaga (oberta fa un mes), Idneo va facturar 33 milions d’euros en 2018 i té un total de 400 empleats.

Multisectorial
L’empresa Idneo és una companyia tecnològica multisectorial, especialitzada en el disseny, desenvolupament, validació i fabricació de productes i serveis d’alt valor afegit per als sectors de mobilitat, tecnologia mèdica i la Internet de les Coses (IoT, per les seves sigles en anglès). L’enginyeria Idneo va iniciar la seva activitat en la veïna localitat de Viladecavalls però posteriorment va traslladar la seva seu central a Mollet del Vallès.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top