Publicitat
Diners

Sis de cada deu catalans van aconseguir estalviar durant el confinament

Sis de cada deu catalans van aconseguir estalviar durant els mesos més durs de la crisi de la Covid-19, segons l’enquesta elaborada per l’Institut BBVA de Pensions, que se centra a analitzar l’impacte de la pandèmia en les perspectives d’estalvi i jubilació a Espanya.

L’enquesta es va realitzar a una mostra representativa de la societat espanyola de 2.045 persones majors d’edat entre el 27 de maig i el 13 de juny a Espanya, a les quals es va preguntar per la seva situació durant el confinament i per les seves expectatives d’estalvi arran de la crisi provocada per la Covid-19.

L’enquesta revela l’impacte que la pandèmia ha tingut sobre l’economia domèstica de moltes famílies catalanes. Del total d’enquestats a Catalunya, el 63% assegura que va gastar menys durant els mesos més crítics de la pandèmia (març i abril). Així mateix, gairebé sis de cada 10 entrevistats de Catalunya (56%) afirmen que durant el confinament van aconseguir estalviar, situant-se la mitjana d’estalvi mensual en 366 euros.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top