Publicitat
Diners

L’empresa Columat llança unes taquilles intel·ligents anti-Covid

El terrassenc Albert Bladas i la sabadellenca Georgina Coll són els fundadors de l’empresa emergent vallesana Columat, que ofereix taquilles intel·ligents, amb i sense temperatura graduable (en funció de les necessitats del producte), especialment desenvolupades per al comerç local, farmàcies, retail, mercats municipals i supermercats. El nou sistema permet agilitzar la gestió del lliurament i recollida de les compres i impulsar la transformació digital. Es tracta d’una eina anti-Covid, segura i sense contacte.

Aquest sistema dissenyat pels dos emprenedors permet al comerç gestionar el lliurament i la recollida de les compres de manera intel·ligent en botigues i punts estratègics. D’aquesta manera, els establiments aconsegueixen reduir les cues i permeten als consumidors fer-se amb les seves compres a l’hora que els convingui, les 24 hores del dia durant els set dies de la setmana, i sense contacte.

Els seus impulsors, que ara estan introduint la seva creació en el mercat, ressalten que les taquilles intel·ligents Columat s’adapten a les necessitats del producte, amb diferents mides i compartiments, i proveint-les de temperatura congelada, freda, ambiental i calenta, o bé sense temperatura, Les taquilles poden instal·lar-se dins del comerç, o bé en exteriors i punts estratègics, com benzineres, empreses i nuclis de negoci, entre altres espais.

El procés és fàcil. El client efectua la compra en línia o per telèfon i sol·licita la recollida en el sistema. Quan la compra és lliurada en el punt de recollida, el client rep una notificació via SMS o e-mail, facilitant-li un codi numèric o QR que identificarà la seva comanda en el sistema. Una vegada escanejat el codi en el sistema, s’obren els compartiments corresponents a la compra del client, i és ell qui la recull.

La iniciativa neix de la inquietud i persistència en generar un impacte positiu en la societat. Al respecte, Bladas, cofundador i CEO de l’empresa, explica que “prenem el compromís amb els nostres estudis i experiències, aventurant-nos a un camí que avui dia és Columat; fent un pas més i responent a la crida del canvi climàtic, potenciant el comerç i aportant experiència i qualitat a la vida de les persones”.

Sostenible
L’emprenedor terrassenc afegeix: “Que et portin les compres a casa és molt còmode, però recollir els teus productes quan i on et convingui et dóna molta autonomia i qualitat de vida, a més de ser més sostenible i molt menys costós en l’àmbit econòmic i mediambiental, reduint fins a un 40 per cent les emissions de CO2”.

Així, la tecnologia Columat optimitza els costos de gestió del comerç, guanyant en productivitat i experiència en el servei. Els comerços que efectuen els lliuraments de les compres en línia o dels encàrrecs estalvien en temps i costos logístics d’última milla, permetent centralitzar les comandes en els punts per conveniència, així com apropar a les persones a la botiga física.

L’egarenc Albert Bladas té un Grau en Geografia i Canvi Climàtic i dos Màsters, un de Meteorologia i Canvi Climàtic i un altre de Gestió i Direcció de Projectes, mentre que la sabadellenca Georgina Coll, també cofundadora de Columat, posseeix un Grau en Administració i Direcció d’Empreses.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top