Publicitat
Diners

La Cambra de Comerç posa a exposició pública el cens electoral

Es podran presentar reclamacions fins al 7 de desembre

La seu de la Cambra de Terrassa, al carrer Blasco de Garay / arxiu

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa ha posat a exposició pública el seu cens electoral, on constar és imprescindible per poder exercir el dret de vot en futures eleccions i per presentar candidatura a ser membre del Ple de la Cambra quan es convoquin eleccions.

Totes les empreses industrials, comercials o de serveis, tant si són societats com autònoms, que conformen la demarcació de la Cambra de Terrassa (corresponent als municipis de Castellbisbal, Gallifa, Matadepera, Olesa de Montserrat, Rellinars, Rubí, Sant Cugat del Vallès, Sant Llorenç Savall, Terrassa, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls) formen part del cens. Ara, fins al 22 de novembre, podran consultar si hi consten i en quin grup electoral d’activitat es troben introduint el NIF a la pàgina web www.cambraterrassa.org/cens-electoral o adreçant-se a la seu de la Cambra (carrer Blasco de Garay, 29-49).

Si en consultar el cens s’observa alguna errada, omissió o inclusió no actualitzada pel que fa als grups i categories corresponents, els electors poden fer les seves reclamacions fins al 7 de desembre. Cal que omplin un formulari habilitat per a aquesta qüestió i el presentin a la Secretaria de la Cambra, mitjançant un correu electrònic a secretariageneral@cambraterrassa.org o a la seu de l’entitat.

Un cop passat aquest període de reclamacions, el cens es mantindrà consultable al web de la Cambra en format electrònic.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
La Cambra de Comerç posa a exposició pública el cens electoral
To Top