Publicitat
Diners

Compartint casos d’èxit en expansió internacional

La Cambra de Comerç de Terrassa posa en marxa un cicle de sessions en què reconeguts empresaris exposaran les seves experiències d’internacionalització

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa posa en marxa les Experiències Plató, un nou espai pensat perquè directius, directors generals i responsables d’exportació coneguin experiències reals de casos d’èxit en expansió internacional.

Diferents empresaris i directius d’empreses de Terrassa i les poblacions del seu voltant amb reconeguda trajectòria, faran arribar les seves vivències, amb coneixements pràctics en un total de 12 sessions.

Entre d’altres, es tractaran els elements clau que han portat a aquestes empreses a decidir els mercats internacionals per a l’exportació, el disseny del canal de distribució adient per fer arribar la proposta de valor al client final, o l’establiment de filials, entre d’altres.

Cada directiu participant podrà crear un itinerari propi segons les seves necessitats actuals en estratègia comercial internacional. Així, d’entre tots els panells o sessions podran triar només aquells que s’ajustin al seu cas.

L’objectiu és que els responsables de les empreses de la demarcació de Terrassa puguin reforçar, gràcies a les vivències de reconeguts empresaris, coneixements d’aplicació directa en l’estratègia de l’empresa a curt, mig i llarg termini, ja sigui en exportació directa com a distribuïdor, agent comercial, amb accions comercials o e-commerce; la presència directa amb filials comercials situades en mercats internacionals; o bé amb l’exportació de projectes, com ho són les licitacions o els projectes clau en mà.

Així, els participants en les Experiències Plató veuran reforçats els seus coneixements per a l’anàlisi i la gestió del repte estratègic i obtindran noves idees per aconseguir que les empreses siguin més competitives en un mercat internacional que cada cop és més exigent. Així mateix, podran identificar diferents actuacions i oportunitats dins de la seva pròpia empresa, a través de les experiències d’altres companyies consolidades.

Les sessions es duran a terme en el marc de diversos esmorzars relacions a partir d’aquest divendres 19 de novembre i fins a finals de juny de 2022. Les inscripcions es poden fer a través d’aquest enllaç.

El calendari és el següent:

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Compartint casos d’èxit en expansió internacional
To Top