Publicitat
Diners

Una nova Oficina de Treball, al centre de Terrassa

Estarà ubicada al carrer de la Cisterna i la previsió és que obri a finals d’any per descongestionar l’actual del carrer d’Edison. S’assignaran els terrassencs en funció del codi postal

Les obres al local que acollirà la nova oficina ja han començat / Nebridi Aróztegui

Terrassa comptarà amb una nova Oficina de Treball. Estarà ubicada al carrer de la Cisterna cantonada amb el carrer d’Iscle Soler, en un local que havia estat una oficina bancària, i la previsió és que obri a finals d’any.

Funcionarà de manera complementària a l’Oficina de Treball que ja té Terrassa, ubicada al carrer Edison, 9-15 i que actualment realitza les gestions dels municipis de Matadepera, Rellinars, Terrassa, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls.

D’aquesta manera, el municipi tindrà dues Oficines de Treball, posant-se al nivell d’altres municipis de dimensions similars com Sabadell o Badalona.

L’obertura respon a la voluntat de “millorar el servei que es presta a la ciutadania i empreses de Terrassa i equiparar la ciutat amb altres de dimensions semblants”, indiquen fonts del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), que expliquen que es fa també per descongestionar l’actual oficina del carrer d’Edison.

Les obres d’adequació del local, subvencionades pel Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE) i el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), ja han començat. La inversió ascendeix a un total de 458.000 euros.

El local s’ha escollit per la seva cèntrica ubicació i per “estar ben comunicat”, comenten des del SOC. La superfície de la nova Oficina de Treball serà de 700 metres quadrats, dividits en dues plantes.

Campanya informativa

Als veïns de Terrassa els correspondrà una oficina o l’altra en funció del seu codi postal. Totes dues prestaran els mateixos serveis tant per part del SOC com del SEPE. Es farà una campanya informativa perquè la ciutadania conegui quina Oficina de Treball li pertoca amb l’obertura de la nova.

Els serveis seran els mateixos a les dues oficines, llevat del Servei de Conciliacions Laborals, que quedarà concentrat a l’Oficina de Treball Terrassa Edison. L’horari serà el mateix que a la resta d’oficines, de dilluns a divendres, de les 8.30 a les 14 hores.

Actualment, a les Oficines de Treball el SOC fa atenció presencial amb cita prèvia obligatòria trucant al 900 800 046.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top