Publicitat
Diners

Antonio Hostench, nou conseller delegat de Cirsa

Joaquim Agut seguirà sent el president de la multinacional amb seu a Terrassa

La seu del grup, situada a la carretera de Castellar / Arxiu

Antonio Hostench és el nou conseller delegat de Cirsa, companyia líder en el sector del joc amb seu a Terrassa. El consell d’administració del grup ha aprovat separar les funcions pròpies de president executiu i de conseller delegat, pensant en el posicionament futur a mitjà i llarg termini i amb la finalitat d’adaptar-se a les actuals recomanacions del Codi de Bon Govern Corporatiu.

Joaquim Agut, que fins ara ostentava els dos càrrecs, seguirà en la presidència executiva, sent, per tant, el màxim responsable del grup. A proposta seva, la multinacional ha nomenat Antonio Hostench, fins ara director de desenvolupament de negoci i president d’Sportium, nou conseller delegat de la companyia.

Com a president executiu, Joaquim Agut continuarà liderant i implementant l’estratègia del grup, la supervisió de la gestió i de les diferents funcions corporatives, sent al seu torn el màxim valedor de les diferents iniciatives i activitats en matèria d’ESG (ambientals, socials i de govern corporatiu per les seves sigles en anglès).

Per la seva banda, Antonio Hostench centrarà la seva responsabilitat en la gestió de les àrees de negoci (casinos, bingos, salons, Sportium, slots i B2B) i de les àrees corporatives, mantenint al seu torn la presidència d’Sportium.

Per a Agut, el nomenament de Hostench “és una decisió natural que respon a la cultura del grup de creure en el talent intern i promoure’l. Agut assegura que des de la seva incorporació el 2008, “Hostench ha demostrat ser una peça clau en el procés de professionalització de la companyia i en el de creixement d’aquesta gràcies al seu profund coneixement del sector adquirit a través dels seus anys d’experiència a Cirsa”.

El president de la multinacional assenyala que l’empresa “segueix basant la seva estratègia a consolidar el creixement en aquells mercats considerats madurs, en l’expansió sostenible i rendible en mercats en creixement i en el desenvolupament en altres mercats afins als que la companyia opera actualment”. “Tot això basat en plans d’eficiència i productivitat, d’adquisicions selectives, d’expansió digital i de màrqueting proactiu i responsable per seguir oferint als nostres clients propostes d’entreteniment úniques”, afegeix.

Antonio Hostench, enginyer industrial i MBA per l’IESE, es va incorporar a Cirsa fa catorze anys com a director de Desenvolupament Corporatiu i Estratègia i president de Sportium i és membre del consell de la multinacional des de 2008. Abans havia treballat com a directiu en empreses com N+1 Corporate Finance (2005-2008) i Roland Berger Strategy Consultants (1996-2005).

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Antonio Hostench, nou conseller delegat de Cirsa
To Top