Publicitat
Diners

CaixaBank guanya 707 milions d’euros el primer trimestre

La xifra és un 21,9% superior a la de l’any passat, si s’exclouen els impactes de la fusió

Gonzalo Gortázar, conseller delegat de CaixaBank / ACN

CaixaBank ha obtingut un benefici atribuït de 707 milions d’euros en el primer trimestre del 2022, un 21,9% més respecte al mateix període de l’any passat si es fa la suma dels resultats de CaixaBank i Bankia sense tenir en compte els impactes extraordinaris de la fusió. En aquell primer trimestre, el benefici proforma va ser de 580 milions.

El resultat d’enguany, però, cau un 85,2%, des dels 4.786 milions de fa un any, si es comptabilitza l’aportació positiva neta de 4.300 milions d’euros pel fons negatiu de comerç i el registre de 28 milions de despeses extraordinàries netes d’impostos derivades de la fusió.

El conseller delegat de l’entitat, Gonzalo Gortázar, va assegurar el passat divendres, durant la presentació dels resultats del primer trimestre, que la guerra d’Ucraïna no tindrà grans impactes en el seu negoci malgrat el clima d’incertesa que envolta el conflicte. “No esperem que ens marqui el nou pla estratègic, tot i que no podem infravalorar-ne la repercussió”, va assenyalar.

Actualment, CaixaBank té més de 20,4 milions de clients a la xarxa de prop de 5.000 oficines a Espanya i Portugal, i compta amb uns 700.000 milions d’euros en actius.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top