Publicitat
Diners

Marxa per exigir millors salaris i la contenció dels preus

Centenars de persones participen en la manifestació del Primer de Maig a Terrassa

/ Arnau Alcalà

Centenars de persones van participar aquest diumenge en la manifestació del Primer de Maig a Terrassa, que va recórrer l’avinguda de Josep Tarradellas i la Rambla d’Ègara, des de la plaça de Lluís Companys fins al Parc dels Catalans.

La marxa, organitzada per la unió intercomarcal de CCOO Vallès Occidental – Catalunya Central, amb motiu del Dia Internacional dels Treballadors, va comptar amb la participació de representants sindicals i d’alguns partits locals d’esquerres, així com de diversos ciutadans a títol individual.

/ Arnau Alcalà

En la pancarta que encapçalava la marxa es podia llegir el lema “La solució! Contenir preus, apujar salaris, posar fi a les desigualtats”. Des de CCOO del Vallès Occidental-Catalunya Central, celebren les noves mesures del govern  però consideren que “són insuficients per donar cobertura a les necessitats reals de les persones més vulnerables”.

El sindicat defensa unes pujades de sous moderades per ajudar a la recuperació de l’economia però que al mateix temps incorporin clàusules de salvaguarda per tal de recuperar els increments de l’IPC “si aquest IPC és més gran que la pujada dels salaris que es puguin pactar en els convenis col·lectius els propers mesos”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top