Publicitat
Diners

Més de 50 empreses s’instal·len a l’Eseiaat per captar talent politècnic

L’escola universitària organitza dimecres el XVI Fòrum d’Empreses

El fòrum d’empresses de l’Eseiaat de la UPC al febrer de l’any 2020

L’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (Eseiaat) de la Universitat Politècnica de Catalunya·BarcelonaTech (UPC) organitza aquest dimecres una nova edició del seu Fòrum d’Empreses, una jornada que s’ha consolidat com l’espai d’interrelació entre empreses, estudiantat i recentment titulats i titulades dels sectors industrial, aeronàutic i audiovisual més important del país. Enguany, en la vint-i-sisena edició, hi participen més de 50 empreses i institucions a la recerca de talent politècnic.

La cita tindrà lloc de les 11 a les 16 hores a l’espai del pàrquing de l’edifici TR5 de l’Eseiaat (c. Colom 11), on s’instal·laran 51 carpes de 51 empreses i institucions que es desplaçaran a Terrassa per contactar amb l’estudiantat d’enginyeria que, en un futur proper, podria formar part de les seves companyies.

El Fòrum d’Empreses Eseiaat és un dels punts de trobada destacats del panorama universitari de Catalunya per a l’estudiantat d’enginyeria i per als recentment titulats, i un important pol d’atracció per a les grans, petites i mitjanes empreses que cerquen professionals qualificats. De fet, és l’esdeveniment d’aquestes característiques que compta amb més participació d’empreses a Catalunya. Enguany recupera la presencialitat després que el 2021 se celebrés en línia.

“Tenim la gran sort d’impartir titulacions que, a data d’avui, són claus per als sectors productius del país. Això explica, en part, l’alt nombre d’empreses que venen a cercar talent a l’Escola”, afirma Lluís Gil, sotsdirector d’Empresa i Recerca de l’Escola. “Cal afegir, també, la qualitat dels nostres titulats i de la seva formació, que incorpora una part pràctica rellevant. Aquests factors són molt atractius per a les empreses i, des de l’Escola, hi ha una aposta estratègica global en aquest sentit. A més, la nostra experiència en la formació de professionals altament qualificats afegeix més valor. Hem de tenir en compte que des de 1902 hem format més de 40.000 enginyers i enginyeres per al progrés del país ”, diu.

L’Eseiaat gradua cada any 800 enginyers i enginyeres. Més del 90 % dels seus titulats troben feina durant el primer any després de graduar-se.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Més de 50 empreses s’instal·len a l’Eseiaat per captar talent politècnic
To Top