Publicitat
Diners

Grífols confia que els ingressos creixeran el segon semestre

La companyia també anuncia que a partir del 2023 publicarà els resultats trimestralment

Víctor Grífols, conseller delegat de la multinacional establerta a Sant Cugat del Vallès

Grífols, multinacional establerta a Sant Cugat del Vallès, ha manifestat que espera que els ingressos augmentin a doble dígit el segon semestre d’aquest any en comparació amb el mateix període del 2021. En un comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), aquesta empresa ha subratllat que l’augment de plasma obtingut ha impulsat un augment de les vendes i ha garantit que ja s’ha recuperat des del nivell de mínims durant la pandèmia i que des del maig d’aquest any, el volum mensual ha estat superat el volum mitjà mensual del 2019.
Grifols, també, s’ha compromès a reduir els nivells d’endeutament i avança que “està avaluant diverses alternatives estratègiques per aconseguir aquest objectiu”. L’empresa ha detallat que a 31 d’agost d’aquest any tenia efectiu i línies financeres no utilitzades per un valor superior als 1.300 milions d’euros.

Grifols també comenta en el comunicat que ha implementat una reorganització de la companyia per “facilitar una major agilitat i focalització de les unitats de negoci” i que ben aviat incorporarà dos nous executius de “reconeguda trajectòria internacional” per dirigir les unitats de negoci de Biopharma i Plasma Procurement. Segons remarca la companyia, els principals projectes d’innovació de Biotest AG continuen avançant i espera que les dues noves proteïnes iGm i Fibronogen es puguin comercialitzar aviat i contribueixin als beneficis operatius de la companyia.

Acord amb el Canadà

La multinacional amb seu a Sant Cugat del Vallès, a més, recorda el recent acord amb el Canadà per proveir tractaments d’immunoglobulines durant quinze anys i remarca que “reforça” el seu posicionament com a “posició de referència en un model de col·laboració publicoprivada pioner en el sector”.

Grifols, finalment, anuncia en aquest comunicat emès a la CNMV que, a partir del primer trimestre del 2023 publicarà els seus resultats trimestrals, tot i que la legislació espanyola no ho obligui, amb l’objectiu de “continuar millorant i l’eficàcia de les seves comunicacions”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top