Publicitat
Fotogaleries

El club de Terrassa I Run With Leiva celebra els seus deu anys de vida

Els components del club d’atletisme I Run With Leiva van celebrar els deu anys de vida de l’entitat amb diferents actes esportius i lúdics que van tenir lloc el dissabte. Al matí, es van organitzar unes “mini olimpíades” a les pistes de Can Jofresa. Els participants van poder tastar diferents modalitats atlètiques en un ambient distès que va permetre el desenvolupament del programa esportiu en un to lúdic, allunyat de l’ànim competitiu.

A la tarda, es va organitzar una festa i un concert de música per tancar aquesta jornada especial per a un club que en els darrers anys ha experimentat un augment de socis molt considerable. Actualment la xifra és d’uns dos-cents.
El club va néixer fa deu anys amb el propòsit de fomentar la pràctica del running, sota la iniciativa de l’atleta Jaume Leiva. Els components de l’entitat tenen la possibilitat de fer tres entrenaments setmanals amb Jaume Leiva, un dels millors atletes terrassencs de la història recent. Els components del club són coneguts com la “marea verda” pel color de la seva samarreta.

FOTOS: LLUÍS CLOTET

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top