Publicitat
GentDT

Vals de descompte per gaudir de la pista de gel a la plaça Nova

Publicitat

El Gremi d’Hostaleria com organitzador amb l’Ajuntament de Terrassa de la pista de gel que hi haurà durant les festes de Nadal del 5 de desembre al 7 de gener a la Plaça Nova, informa les associacions, bars/restaurants i comerç en general de Terrassa (no particulars), que tots aquells que vulguin tenir vals del 50% de descompte als seus establiments per oferir als clients els poden passar a recollir pel Gremi (ctra. de Castellar, núm. 94) de dilluns a dijous de 9.30 a 12.30 hores fins al dijous 5 de desembre. El número de vals per establiment és limitat i es distribuiran fins a final d’existències. Amb aquests vals es podrà patinar una hora a 3 euros. El Gremi és qui distribueix aquests vals als comerços. 

Publicitat
To Top