Publicitat
Salud

Les claus: quantitat, qualitat i regularitat

L’Acadèmia Americana del Son explica que hi ha tres claus per dormir d’una manera saludable: la quantitat, la qualitat i la regularitat. Quant a la quantitat, l’entitat detalla que la majoria dels adults necessita almenys set hores de son nocturn per aconseguir un òptim estat de salut i productivitat. Així mateix, la institució apunta que algunes persones necessiten dormir més de set hores a la nit per estar descansades durant el dia. Amb relació a la qualitat, l’entitat subratlla la importància de descansar bé. "Dormir set hores cada nit no és suficient, perquè resulta necessari que el son sigui de qualitat", recalca. Així, l’Acadèmia aconsella evitar durant la tarda aquelles substàncies que poden alterar el son, com l’alcohol, la cafeïna o el tabac. Quant a la regularitat, és important tenir uns hàbits més o menys determinats, i anar-nos-en al llit, si fa no fa, sempre a la mateixa hora. A més, dormim millor a la nit, quan hi ha foscor. En aquest sentit, la recomanació de l’entitat és que ens intentem aixecar cada dia a la mateixa hora i que al vespre ens adormim just quan ens entri la son.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top