Publicitat
Terrassa a taula

Els restauradors, “satisfets” amb la campanya nadalenca 

Passades les Festes, arriba el moment de fer balanç. I en aquesta anàlisi, els restauradors de Terrassa es mostren contents amb com s’ha desenvolupat el període nadalenc. Des del Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca indiquen que aquestes Festes hi ha hagut un increment mitjà en el nombre de clients als restaurants associats al gremi d’entre un 10 i un 15 per cent. Els dies amb més feina han estat, un any més, els dos caps de setmana previs al dia de Nadal (quan es concentren la majoria dels sopars d’empresa), així com les nits de Cap d’Any i Reis.

On també han percebut més feina és a molts bars i restaurants de l’entorn de la Plaça Nova. Allà, aquest Nadal, s’ha instal·lat per primera vegada una pista de gel, impulsada precisament pel gremi, amb el suport de l’Ajuntament.

Segons les dades de l’associació empresarial, les vora 12.500 persones que han passat per la pista han contribuït a activar l’activitat als bars i restaurants de la zona.

Des del gremi es qualifica de “molt positiva” l’experiència de col·locar la pista a la Plaça Nova en unes dates tan assenyalades.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top