Publicitat
Terrassa a taula

Molts sabors i fusió moderna

El xef Junior Dinz és ara al capdavant del Carpe Diem. El restaurant ha iniciat una nova etapa, amb un canvi de propietari i de decoració, apostant pels esmorzars, la carn a la brasa i un menú degustació els divendres a la nit a base de tapes variades.

Amb 16 anys d’experiència en restaurants, hotels de cinc estrelles i "caterings", el xef Junior Dinz ha agafat les regnes del Carpe Diem. Format a la prestigiosa Escola d’Hostaleria Hofmann de Barcelona, Dinz (que practica una cuina mediterrània amb un toc modern) ha donat un nou aire al restaurant, tant des del punt de vista decoratiu com gastronòmic.

En aquesta nova etapa, Carpe Diem compta amb una oferta d’allò més variada, a partir d’una cuina tradicional amb molts sabors i de fusió moderna. La relació entre la qualitat i el preu, a més de la presentació dels plats, són dos dels punts forts del restaurant, que aposta gustosament pels esmorzars i les carns a la brasa (presents a taula en tots els serveis).

Els migdies de dilluns a divendres, al Carpe Diem ens proposen un menú a un preu de 10,95 euros, que inclou un primer, un segon plat, les postres i la beguda. Els dissabtes al migdia, el menú val 16,95 euros. També interessant és el menú degustació que l’establiment prepara els divendres a la nit, en què els clients gaudeixen de tapes variades a un preu de 19,95 euros.

A banda, al Carpe Diem compten amb plats a la carta i disposen de menús per a grups a un preu de 22 i 25 euros. Serà la forma de gaudir en companyia d’un ampli pica-pica i de quatre segons plats a escollir. El dissabte a la nit, el restaurant obre quan té una reserva d’un grup conformat per més de vint persones.

Pel que fa als plats (i a més de les carns a la brasa), algunes de les especialitats de la casa són l’arròs caldós amb llamàntol (que és un plat fixe al menú dels dissabtes), a més de la "minibomba" de pop i gamba vermella amb "ajonesa" de pebre fumat…

El local presenta un aire modern, dominat pels tons grisosos i pels detalls decoratius, que aporten en el seu conjunt un ambient càlid i agradable que ens farà sentir com a casa. Una altra de les característiques destacables del nou Carpe Diem és que posa al servei del client menjadors privats per tal de dur-hi a terme celebracions de tot tipus, des de l’àpat de batejos al de casaments, comunions o aniversaris…

La relació entre la qualitat i el preu, a més de la presentació dels plats, són dues de les marques de la casa, que també ofereix menús per a grups

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top