Publicitat
Terrassa

Moció de la FAVT contra la pujada elèctrica

La Federació d’Associacions de Veïns de Terrassa (FAVT) ha elaborat una moció denunciant “la constant pujada dels rebuts i factura de la llum, així com les polítiques laxes i poc intervencionistes que no porten a revertir aquesta situació sinó només a posar pegats”, diu l’escrit. L’entitat, membre de la Coordinadora del moviment veïnal de Vallés, demana el suport i l’acord dels grups municipals en aquestes reivindicacions que presenta en la moció, així com que s’elevi l’escrit a organismes superiors, com les conselleries corresponents de la Generalitat i els grups polítics del Parlament i, en darrera instància, al Govern espanyol. L’entitat veïnal compta amb el suport clar de la Confederació de Federacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC).

La Federació de Veïns, que fa una crida per compartir i expandir la moció a diferents entitats de la ciutat, denuncia que la situació “ja és insostenible i inacceptable i hem de dir prou i requerir solucions immediates i un canvi profund en el sistema energètic global i segurament particular, en l’àmbit de ciutat, amb valentia i lideratge polític”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top