Publicitat
Terrassa

Dimarts tallen la sortida de la C-16 cap al IV Cinturó

Els conductors hauran d’arribar a la rotonda provisional de la B-40 per la carretera C-58

Publicitat

Dimarts comencen les obres de l’enllaç definitiu que connecta l’autopista C-16 amb la rotonda provisional del IV Cinturó, a l’altura de Can Tries. Els treballs obliguen a interrompre la circulació en aquest punt i a tancar la sortida en sentit Terrassa i Matadepera.

Els conductors hauran de modificar el seu recorregut i abandonar l’autopista C-16 en la sortida anterior. El circuit alternatiu per connectar amb la rotonda provisional del IV Cinturó, en direcció al nord de Terrassa, es farà per la carretera C-58. Hauran de continuar per aquesta via fins a deixar enrere el barri de Can Tries i l’autovia B-40. A la primera cruïlla, hauran de sortir de la C-58 per agafar la carretera B-120 en direcció a Viladecavalls i, en el primer trencall, girar a l’esquerra en direcció al IV Cinturó.

El tall de la sortida de la C-16 respon a la construcció de la connexió definitiva de l’autopista C-16 amb l’autovia. Fins ara l’enllaç era provisional. Els treballs inclouen una intervenció a la zona central de la B-40.

Les obres formen part del projecte del tram central de l’autovia B-40 o IV Cinturó, entre Viladecavalls i Olesa. Els treballs se centren ara en el nus de comunicacions previst a l’altura de Viladecavalls. En aquest punt es construeixen la calçada central pendent de la B-40, les connexions amb la C-16 i d’aquesta autopista amb la xarxa de carreteres de la zona.

Els Pressupostos de l’Estat de 2021 reserven 13,8 milions per acabar el tram central del IV Cinturó. Quedarà pendent el condicionament de la via per entrar en funcionament. S’espera que ho faci el 2022, sumant 15 anys d’obres intermitents per fer només 6 quilòmetres.

Publicitat
Dimarts tallen la sortida de la C-16 cap al IV Cinturó
To Top