Publicitat
Terrassa

Ca n’Aurell es vesteix de festa major

El centre de la festivitat és la plaça del Tint, que reuneix petits i grans

Ball de la Cuca per la Festa Major de Ca n'Aurell / Lluís Clotet

Després d’un any atípic per la pandèmia, el barri de Ca n’Aurell recupera l’esperit de Festa Major i la celebra amb gran il·lusió. La festivitat va donar ahir la seva gran entrada amb unes partides de petanca, seguida d’una jornada ecofeminista, un berenar infantil i les actuacions estrella de cultura popular, que van començar a les 19:30 hores i van omplir la plaça del Tint a arrebossar de petits i grans que volien gaudir de la festa.

Els nens i nenes gaudien de fer onejar la cua de la Cuca, popular drac que va compartir ball amb el Drak Baluk Astharot i el Drak Tonius enmig de la plaça, davant l’expectació de tots els veïns de Ca n’Aurell, els Diables de la Maurina, els Bastoners de Terrassa i els Gegants Bojos, nous d’aquest any i que també van fer la seva actuació triomfal dansant al so de la música tradicional de Festa Major.

A les 22 hores, el cantant Toni Torres va pujar a l’escenari i va oferir una actuació que tots esperaven amb ganes, feliços de poder recuperar els concerts amb l’afluixament de les restriccions. Després d’un dissabte de celebració, els veïns estaven molt contents de com s’havia dut a terme la Festa Major: “Es trobava a faltar l’ambient de celebració del barri. Estem gaudint molt de les activitats, que n’hi ha per tots els públics” ha afirmat en Toni, que assistia ahir al ball dels Draks juntament amb la seva dona i fills.

Avui ja clou la Festa Major de Ca n’Aurell, començant amb un conta-contes destinat a famílies a les 11:30 hores, seguida per l’esperada actuació dels Castellers a la plaça i una mostra de sardanes, que reunirà als apassionats per la tradició i cultura popular de la ciutat de tots els barris. La COVID-19, però, encara deixa marcades les seves empremtes, ja que les havaneres del grup Mariners de la Riera que anaven a tenir lloc avui a les 19 hores han hagut de ser cancel·lades per casos positius en la malaltia.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Ca n’Aurell es vesteix de festa major
To Top