Terrassa

Fuig en veure policies i és enxampat per robar un vehicle

Intervenció policial al carrer de Galícia

Policia Municipal de Terrassa

Un individu ha quedat imputat aquesta matinada per furt d’us de vehicle: ha sortit d’un cotxe i ha fugit corrent en veure uns agents locals i, en ser interceptat, s’ha descobert que el vehicle era robat. La intervenció ha tingut lloc als voltants de la 1 de la matinada al carrer de Galícia, al Segle XX, quan una dotació de la Policia Municipal ha observat tres individus a l’interior d’un vehicle estacionat. Aquestes tres persones, en veure els guàrdies, han sortit corrent. Els policies han aconseguit aturar un dels escapolits i l’han identificat. I han contactat amb el propietari de l’automòbil: ell mateix ha comprovat que el seu cotxe no es trobava al lloc on l’havia deixat estacionat. L’identificat ha quedat investigat per furt d’ús de vehicle.

Publicitat
Publicitat
Fuig en veure policies i és enxampat per robar un vehicle
To Top