Publicitat
Terrassa

Terrassa commemora el mes de la Pau amb activitats culturals per a infants i adults

Cinema, teatre, exposicions i contes formen part de les activitats

La Biblioteca Central i d'altres oferiran lectures de contes als més menuts

Dues exposicions, cinema, teatre i contes a les biblioteques ompliran durant tot el mes de novembre la programació del cicle L’Ajuntament de Terrassa organitza, per vuitè any consecutiu, el Mes de la Pau a la ciutat. L’objectiu del cicle és difondre els valors de l’educació per la pau, la solidaritat i el respecte als drets humans. Tradicionalment, el Mes de la Pau es realitzava al mes de febrer, perquè el Dia Escolar de la No Violència i la Pau (30 de gener) marqués l’inici de les activitats, però la situació de pandèmia ha fet que aquest 2021 s’hagi hagut de traslladar al mes de novembre.

El programa del Mes de la Pau d’enguany inclou diferents activitats destinades a tots els públics com exposicions, hores del conte, cinema o teatre. En el cicle es presenten propostes pensades especialment per als infants, dirigides a transmetre la necessitat d’aconseguir una societat lliure de violència, i també per a un públic adult, amb l’objectiu que no s’oblidin les conseqüències que han tingut per a tantes persones els conflictes passats i actuals.

Aquestes accions formen part del Pla anual per a l’educació d’una ciutadania global que es duu a terme des del Servei de Solidaritat i Cooperació Internacional. Dins de l’espai “L’Hora del Conte” es podrà sentir “Història Viatgera” els dies 4, 5, 11, 12, 16 i 26 de novembre, de 16 a 19 hores. La Biblioteca Central oferirà dues exposicions. Fins al 13 de novembre es pot veure “Àfrica en femení” i del 16 al 30 “Veus invisibles”.

El Cinema Catalunya i el Teatre Alegria oferiran sengles espectacles gratuïts. El 16 de novembre a les 19.30 hores es podrà veure al Catalunya el film “L’última cinta des de Bòsnia” i l’Alegria oferirà el 20 de novembre a les 12 hores l’obra “Matito i la gota d’aigua“.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top