Publicitat
Terrassa

La pista de gel no s’obrirà divendres

Les pluges dels darrers dies han alentit els treballs de fabricació del gel

La pista de gel està enllestida. Només hi falta el gel / NEBRIDI ARÓZTEGUI

Estava previst que la pista de gel nadalenca que l’Ajuntament està instal·lant a la Plaça Nova entrés en funcionament divendres a la tarda. Les pluges dels darrers dies, però, han fet ajornar “sine die” la seva posada en marxa. Fonts municipals han explicat que cal que la superfície estigui seca per començar a fabricar el gel, una circumstància que encara no es dona. No se sap encara quan es podrà posar en marxa la pista de gel, una de les atraccions nadalenques de la ciutat.

Després d’un any sense activitat, la pista de gel és una de les grans atraccions del Nadal. L’estructura es troba ja en la fase final del seu muntatge, però encara no podrà obrir-se al públic. La pista, que estarà en funcionament fins al 9 de gener de manera ininterrompuda, fa 30×14 metres. Tindrà una superfície útil per patinar de 400 metres quadrats, amb una capacitat perquè hi puguin patinar sobre gel alhora unes 80 persones. Els aforaments podrien patir modificacions en funció de les recomanacions que vagi fent el Procicat durant les setmanes vinents.

A la pista hi haurà elements per ajudar els més menuts a sostenir-se, així com cadires per facilitar el patinatge a persones amb discapacitats diverses. L’equipament té un tancat perimetral, amb portes d’accés i sortida pel públic. Hi haurà una cua específica per a persones amb discapacitat.

Cada dia hi haurà una franja de dues hores sense música, com a mesura inclusiva per a adults i infants amb trastorns de l’espectre autista o amb dificultats per gestionar els ambients sorollosos.

La pista de gel es posràa també a disposició d’escoles, entitats de persones amb discapacitats diverses i tota mena d’entitats de lleure. Serà de dilluns a divendres en horari matinal. Es podrà demanar l’ús de la pista amb cita prèvia.

El preu del tiquet serà de 5 euros (inclou 30 minuts de patinatge i el lloguer de patins i casc). Hi haurà entrades amb descompte (3 euros) que es podran utilitzar de dilluns a divendres segons els horaris de la pista, excepte els caps de setmana i els festius. Aquest divendres s’inaugurarà a les 17 hores i restarà oberta fins a les 21 hores. L’horari de matins serà d’11 a 14 del dilluns 29 de novembre fins al 3 de desembre, del 13 al 17 de desembre i del 20 al 22 de desembre. Els caps de setmana i festius estarà oberta al públic d’11 a 14 i de 17 a 21 hores.

A partir del 22 de desembre, de dilluns a diumenge d’11 a 14 i de 17 a 21 hores. Els dies 24 i 31 de desembre i el 5 de gener, l’horari serà d’11 a 14 i de 17 a 19 hores.

Publicitat
To Top