Publicitat
bombers
Terrassa

Un ferit en un accident a Ca n’Anglada

Intervenció de cinc dotacions de bombers

Unitat de Bombers de la Generalitat

Una persona va resultar ferida aquest dimecres a la tarda en un accident de trànsit ocorregut a Ca n’Anglada. Les primeres alertes que van arribar als serveis d’emergències parlaven d’un ferit greu i de persones atrapades a dins dels dos vehicles implicats. Finalment, el resultat lesiu va ser d’una persona ferida, i de pronòstic lleu, en principi.

El xoc va tenir lloc a la cantonada del carrer de Sant Damià amb el de la Mare de Déu de les Neus a les 18.40 hores. Tenint en compte l’espectacularitat de l’impacte i el contingut de les primeres informacions, Bombers de la Generalitat va enviar a la zona cinc dotacions.

No havia cap persona atrapada, segons els bombers. Un ferit, això sí, es trobava marejat i es queixava de mal d’esquena. Personal sanitari el va atendre allà mateix abans de traslladar-lo als serveis d’urgències de l’Hospital de Terrassa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Un ferit en un accident a Ca n’Anglada
To Top