Publicitat
Passarel.la sobre la riera del Palau a Can Boada del Pi
Terrassa

Neteges de rieres reclamades pels veïns de Terrassa

Programa municipal d’accions per desbrossar les lleres

Passarel·la sobre la riera del Palau a Can Boada del Pi / NEBRIDI ARÓZTEGUI

L’Ajuntament ha programat una desena d’accions de neteja a rieres i torrents de Terrassa fins a finals d’any, sobretot per desbrossar lleres urbanes i garantir-ne “un correcte funcionament hidràulic”. Algunes intervencions ja s’han fet a les darreres setmanes. Són operacions de neteja reclamades per entitats veïnals.

Aquest és el cas de l’actuació desenvolupada al tram de la riera de les Arenes més proper a l’avinguda de Béjar, on s’hi acumulaven plàstics procedents del mercadal de dimecres. Les associacions de veïns de Sant Pere Nord i Can Tusell, i l’esplai La Fàbrica d’aquest segon barri, s’han queixat de la proliferació de brossa, especialment de plàstics, generada al mercadal. Els residus són escampats pel vent i bona part acaba a la riera de les Arenes. El 3 de novembre, Diari de Terrassa va publicar la denúncia veïnal. Segons les associacions, l’endemà va començar la neteja d’aquest tram.

L’altra intervenció ha estat executada al transvasament de la riera del Palau al seu pas per Can Boada del Pi, on la setmana passada un equip d’operaris en alçada va treure gran quantitat de brutícia, en especial sota els ponts.

Les altres accions previstes  consisteixen en retirar vegetació al torrent de la Grípia, la riera del Palau (zona dels Jutjats i la C-58 fins a la riera de les Arenes), el torrent del camí vell d’Ullastrell, el torrent Mitger i el torrent de Can Guitart. El programa de neteges va ser uns dels temes debatuts dimarts passat a la reunió de la Taula de Seguiment de Rieres.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Neteges de rieres reclamades pels veïns de Terrassa
To Top