Publicitat
Bombers a Terrassa
Terrassa

Cremen contenidors, vehicles i cables al Segle XX

L’onada d’incendis de carrer continua a Terrassa

Dotació de Bombers de la Generalitat

L’onada d’incendis de carrer continua, i aquesta matinada passada ha tingut un capítol especialment perillós i amb considerables danys. Els focs s’han concentrat al barri del Segle XX en menys d’una hora. Un d’ells ha cremat tres contenidors de brossa, tres vehicles i cables elèctrics a la confluència del carrer del Gasòmetre amb el d’Azcárate.

L’alerta sobre aquesta primera incidència ha arribat als serveis d’emergències a la 1.16 hores. Els bombers han desplaçat una dotació al carrer del Gasòmetre, on les flames estaven desenvolupades. Han destroçat tres recipients de recollida de residus i han causat desperfectes diversos en tres vehicles estacionats i en cables elèctrics d’una nau. Els bombers hi han intervingut durant mitja hora.

Poc després, a les 2, han hagut d’intervenir en un altre fet molt a prop, al carrer de las Navas de Tolosa, on ha cremat un contenidor al costat del número 87 d’aquesta via. Uns veïns han apagat amb aigua les flames abans de l’arribada dels bombers.

Només set minuts després, el tercer avís: incendi en un altre contenidor d’escombraries, aquest cop a la carretera de Rubí.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Cremen contenidors, vehicles i cables al Segle XX
To Top