Publicitat
Policia Terrassa
Terrassa

Accident greu d’un motorista a Terrassa

El conductor ha caigut al carrer de Libra

La Policia Municipal ha elaborat un informe

Un motorista ha resultat ferit aquest matí de divendres en un accident de trànsit ocorregut al carrer de Libra. Segons les primeres informacions, les lesions de la víctima podrien ser greus. Els indicis apunten que el conductor ha perdut el control de la moto en trepitjar una forat a la calçada.

L’accident ha tingut lloc a les 7.25 del matí a l’alçada del número 29 del carrer de Libra, al polígon industrial de Can Parellada. Efectius de la Policia Municipal i del SEM s’han desplaçat a la zona, on ha arribat poc després una dotació de Bombers de la Generalitat per fer tasques de suport.

Els sanitaris han atès la víctima al lloc. Segons les primeres exploracions, havia patit diversos traumatismes i presentava una possible fractura de maluc. Una ambulància l’ha traslladat a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa mentre la Policia Municial elaborava un informe tècnic.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Accident greu d’un motorista a Terrassa
To Top