Publicitat
Dotació dels mossos
Terrassa

Un detingut per una baralla nocturna a Terrassa

Incident al carrer de l’Historiador Cardús

Els mossos han detingut un dels implicats en la baralla
No era la primera vegada que la policia intervenia allàí. Aquest divendres de matinada, una altra vegada. En aquesta ocasió, els Mossos d’Esquadra han detingut un individu, presumptament implicat en un altercat que ha tingut lloc al carrer de l’Historiador Cardús.
A aquest carrer de Sant Pere Nord s’han dirigit efectius dels Mossos d’Esquadra a les 4 hores. Algú alertava d’un enfrontament en un bloc de pisos.
Han arribat els mossos. Uns testimonis els van veure entrar i sortir, pujar i baixar escales. Segons testimonis, dos individus, que pel que sembla estaven sota els efectes de l’alcohol, s’havien enfrontat entre ells. Un va acabar detingut i traslladat a la comissaria de Can Tusell. En principi, està investigat com a presumpte autor d’un delicte d’amenaces i un altre de lesions lleus.
El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Un detingut per una baralla nocturna a Terrassa
To Top