Publicitat
Terrassa

Divendres se suprimeix el toc de queda però es mantenen en vigor la resta de mesures

Continuaran vigents el tancament de l’oci nocturn, la limitació de les reunions a 10 persones i les restriccions a la restauració

El Govern català farà decaure aquest divendres el toc de queda nocturn, com ja va apuntar la setmana passada la portaveu de l’executiu, Patrícia Plaja, però mantindrà la resta de restriccions que estan vigents ara mateix.

Així, no hi haurà canvis més enllà del toc de queda i seguiran vigents mesures com el tancament de l’oci nocturn, la limitació de les reunions a 10 persones o les restriccions en els aforaments a l’interior de la restauració, el comerç, les instal·lacions esportives i la cultura.

A partir d’ara, però, el Govern revisarà cada setmana les restriccions per la Covid en lloc de fer-ho cada 14 dies De fet, la nova resolució que ha d’entrar en vigor aquest divendres ja tindrà una vigència de set dies

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha defensat el manteniment de la major part de restriccions ja que encara no s’ha arribat al pic de la sisena onada, tot i que els experts apunten que “pot ser qüestió de dies”. El Govern ha garantit que eliminarà les restriccions quan les xifres ho permetin, “sense precipitació però sense dilació”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top