Publicitat
Terrassa

S’acaba el toc de queda el 21 de gener a Catalunya

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha anunciat aquest dimarts que no pretenen prorrogar el toc de queda perquè observen “indicis d’una futura millora” de les xifres de contagis per Covid-19

Primera nit de toc de queda a Terrassa

El Govern ha anunciat que no preveu prorrogar el toc de queda nocturn més enllà del 21 de gener perquè, si bé les xifres de la pandèmia segueixen sent “astronòmiques”, observa “indicis d’una futura millora”, amb la previsió d’aconseguir “el pic o un altiplà en els propers dies”.

“No contemplem prorrogar el confinament nocturn més enllà del 21 de gener“, ha afirmat aquest dimarts 11 de gener la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, qui no obstant això ha remarcat que encara és aviat per relaxar altres restriccions en vigor, per l’elevada pressió als ambulatoris i als hospitals.

Els centres d’assistència primària de Catalunya van tornar a batre aquest dilluns el rècord de visites diàries en tota l’epidèmia, amb un total de 97.081, superant les 81.673 que van atendre divendres passat, mentre segueix creixent el nombre d’hospitalitzats i d’ingressos a les UCIs, si bé descendeix la velocitat de propagació del virus.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top