Publicitat
ambulancia
Terrassa

Detingut un home armat amb un ganivet a Terrassa

Acusat d’amenaces i lesions

El SEM va atendre la víctima, que va patir ferides al llavi

Va agredir una altra persona i li va ensenyar un ganivet. Uns policies el van detenir al mateix lloc on havia perpetrat el doble delicte. Els fets es van desenvolupar aquest diumenge passat, a primera hora del matí, al carrer del Pare Llaurador, a Terrassa.

Eren les 6 hores quan una dotació de la Policia Municipal que patrullava pel Centre va veure una persona ferida al Raval de Montserrat. Quan els policies es van apropar a parlar amb la víctima, uns testimonis van facilitar la informació als agents: havien vist una baralla entre dos individus al carrer del Pare Llaurador i el causant de les lesions havia mostrat un ganivet durant la batussa.

Detingut

Uns guàrdies es van desplaçar al carrer del Pare Llaurador per si l’agressor encara romania per la zona. En efecte, allà hi era. Els agents van identificar el sospitós i el van escorcollar. Duia a sobre un ganivet de grans dimensions i va ser detingut com a presumpte autor de delictes d’amenaces i lesions.

La víctima presentava una ferida al llavi. Una unitat del SEM va atendre el ferit, que no va requerir el trasllat a un hospital.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Detingut un home armat amb un ganivet a Terrassa
To Top